Over Christel


Hoi! Ik ben Christel Smedts, geboren in Herentals in 1986.

Als kind al, werd ik “aangetrokken” door wat er zich afspeelt bij mijn medemens.
Jouw zoektocht in jezelf en jouw drijfveren, de wereld in al zijn diversiteit, culturen en manieren van leven, zijn mijn passies.
Verhalen van mensen én mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld zijn altijd mijn drijvende kracht geweest.

Met deze “drijvende krachten” was de studie tot Master in de klinisch psychologie mijn weg. Ik combineerde dit met een Post-universitaire vorming Neuropsychologie, beiden aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ik studeerde af in 2009.
Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en psychotherapeutisch begeleiden van jongvolwassenen en volwassenen die even de weg kwijt zijn, alsook in het coachen van teams en professionals in een professioneel kader als directeur in de zorgsector.

Ik genoot een vierjarige opleiding in het oplossingsgericht gedragstherapeutisch en systemisch kader, aan Korzybski international te Brugge. Ook studeerde ik een Master Publiek Management aan de Antwerp Management School.
Verder deed ik heel wat ervaring op in internationale contexten als vrijwilliger in NGO’s, in diverse delen van de wereld, en begeleid ik reizen in o.a. Zuid-Amerika.