Outdoor

Wandeltherapie & Wandelcoaching

Hou je van buiten zijn, in de natuur? Of raak je maar moeilijk in beweging? In dit programma komen we letterlijk “in beweging” met de natuur als onze raadgever! de vraag die we behandelen is volledig door jou te kiezen!

Duur: varieert van jouw doel en onze afspraak die we daarover samen maken. Intakegesprek aan de telefoon mogelijk voor kortere trajecten.

Groeiwandel-weekends in (kleine) groep

Heb je een doel wat al lang sluimert, maar waar je maar niet in beweging lijkt te komen? Wil je iets uitwerken, iets nieuws bekomen in je leven, en lijk je maar geen stappen te kunnen te zetten?

Of nog, is je doel nog niet helemaal duidelijk, en sluimert er gewoon iets?

Helpt brainstormen en delen met anderen jou, om verder te komen, of beter nog: durf je eigenlijk niet delen, en zou het je helpen om met gelijkgezinden op pad te zijn en je barrières die je deelt, te kunnen doorbreken?

Kortom; ga je eindelijk op pad met wat er sluimert? 

Dan is dit programma iets voor jou! 

Hier komen we letterlijk “in beweging” in groep. We gaan op tocht, back to basics, hanteren de natuur en zijn uitdagingen als onze raadgever, om letterlijk stappen te zetten richting jouw groeidoel!

Duur: 1-3 dagen onderweg zijn, programma qua wandelingen in zwaarte te bepalen in groep – obv individuele intake zal je toegewezen worden aan een groep op JOUW MAAT. (je kan ook starten met individuele coaching indien gewenst, alvorens je dit deelt in groep: zie programma wandelcoaching of klaarheid in jouw doelen)