Individuele Psychotherapie of Coaching in de praktijk

Je kan terecht voor alle doelen als hiervoor beschreven. Doelstelling is: jij die verder kan!

Duur: Zo kort als mogelijk, zo lang als gewenst. 

Tarief: 65 euro/sessie

Wandeltherapie & Wandelcoaching

Hou je van buiten zijn, in de natuur? Of raak je maar moeilijk in beweging? In dit programma komen we letterlijk “in beweging” met de natuur als onze raadgever! de vraag die we behandelen is volledig door jou te kiezen!

Duur: varieert van jouw doel en onze afspraak die we daarover samen maken. Intakegesprek aan de telefoon mogelijk voor kortere trajecten. 

Back-on-Track!

BACK on TRACK is jóuw programma, als je je nu even “leeg” voelt, na een enorme inzet en hopen energie gegeven te hebben in je professionele leven. Je weet het misschien even niet meer waar het allemaal toe leidt.  Of je bent op zoek naar wat je wél kan doen met je energie en talent?

Zij het burn-out of bore-out, hier vind je een programma OP MAAT.
BACK naar jouw TOP!

Duur: Programma varieert van minimaal 4 sessies tot wat jij nodig hebt. (binnenkort ook via loopbaancoaching mogelijk). 

Let’s Get Real!

Even de weg kwijt? Loop je cirkeltjes in je hoofd? Een innerlijke onrust waarvan je de oorzaak niet kent? Of ken je de oorzaak wel, maar lijk je de oplossing maar niet te vinden, wat je ook probeert? 

Let’s get REAL geeft jou KLAARHEID in waar jij naartoe wil én kan met al jouw werkelijke potentieel!

Duur: varieert afhankelijk van de vraag – samen te bespreken 

Training geweldloze communicatie & communicatietraining

(individueel of als duo mogelijk)

Heb je het gevoel niet begrepen te worden? Doe je zoveel moeite, maar lijk je niet te kunnen overbrengen wat je werkelijk bedoelt? Stoot je telkens op gelijkaardige discussies zonder uitkomst? Of raken jullie er samen maar niet uit om als koppel/duo in samenwerking een weg te vinden? Dan is deze training iets voor jou/jullie!

Duur: minimaal 4 sessies van 1,5u (individueel) OF 3 sessies van 2u (DUO) – frequentie te bepalen samen

Tarief: 75 euro/sessie (individueel) – 85 euro/sessie (DUO)

Training in weerbaarheid & grenzen stellen

(individueel of in groep)

Heb je het gevoel niet terug te krijgen uit relaties en contacten wat je er zelf in investeert? Merk je telkens weer over je grenzen te zijn gegaan, maar merk je het pas nadien? Is de uitspraak “ik had dit of dat moeten zeggen”, maar pas later, eentje die je vaak tegenkomt in je hoofd? Of nog meer “volgende keer doe ik dit of dat” en kom je toch weer hetzelfde tegen, terwijl je voelt dat je leeg bent nadien?

Dan is deze training iets voor jou! 

Duur: 4 sessies van 1,5u 

Tarief: 75 euro/sessie (individueel)

Groeiwandel-weekends in (kleine) groep

Heb je een doel wat al lang sluimert, maar waar je maar niet in beweging lijkt te komen? Wil je iets uitwerken, iets nieuws bekomen in je leven, en lijk je maar geen stappen te kunnen te zetten?

Of nog, is je doel nog niet helemaal duidelijk, en sluimert er gewoon iets?

Helpt brainstormen en delen met anderen jou, om verder te komen, of beter nog: durf je eigenlijk niet delen, en zou het je helpen om met gelijkgezinden op pad te zijn en je barrières die je deelt, te kunnen doorbreken? 

Kortom; ga je eindelijk op pad met wat er sluimert? 

Dan is dit programma iets voor jou! 

Hier komen we letterlijk “in beweging” in groep. We gaan op tocht, back to basics, hanteren de natuur en zijn uitdagingen als onze raadgever, om letterlijk stappen te zetten richting jouw groeidoel!  

Duur: 1-3 dagen onderweg zijn, programma qua wandelingen in zwaarte te bepalen in groep – obv individuele intake zal je toegewezen worden aan een groep op JOUW MAAT. (je kan ook starten met individuele coaching indien gewenst, alvorens je dit deelt in groep: zie programma wandelcoaching of klaarheid in jouw doelen)